Indexfonder vinner i längden

20071208

SkandiaBanken tryggast

Tidningarna skriver att SkandiaBanken utsatts för intrång. SkandiaBanken är idag den bank som har en helt överlägsen säkerhet jämfört med alla andra banker i Sverige. SkandiaBanken har dessutom ett rigoröst säkerhetsarbete med många olika taktiker förberedda för att möta mängder av externa och interna hot.

Den säkerhetslösning med mjukvarucertifikat som SkandiaBanken har idag är lika bra om inte bättre än en hårdvarulösning. Detta är dessutom inte den enda säkerhetslösningen som banken förfogar över utan har en mängd olika underliggande system som loggar och kontrollerar alla transaktioner.

Skulle exempelvis ett kortuttag ske I Paris och fem minuter senare ett till i Stockholm så slår systemet omedelbart larm och stoppar en eventuell förövare. Mängder av sådana underliggande kontrollfunktioner finns inprogrammerade i lärande system med artificiell intelligens.

Klagomål har framförts på att bankens engångskoder inte var estetiskt tilltalande och jag kan bara säga att jag är glad för att i SkandiaBanken går funktion och säkerhet före estetik. Jag har pengar i SkandiaBanken och jag känner mig helt trygg. Jag har aktivt valt SkandiaBanken efter att noggrant ha testat alla storbanker i Sverige.

SkandiaBanken ger mig dessutom överlägsen ekonomi med sina låga kostnader och höga ränta. Det enda dåliga med SkandiaBanken är att den saknar egna indexfonder...

Källa
Idg.se: Skandiabanken mörkade intrång
SkandiaBanken: Säkerhet
SkandiaBanken: Prislista
SkandiaBanken: Placera
Show comments
Hide comments

2 kommentarer:

  1. Det låter som du jobbar på Skandiabanken?

    SvaraRadera
  2. Nej, jag jobbar inte där idag. Men jag har tidigare haft anknytning till SkandiaBanken och känner väl till hur den administreras.

    SvaraRadera